Psykoterapi

Parterapi og psykoterapi ved Robert Skovmose Christensen.

Jeg tilbyder både individuel psykoterapi og parterapi. I sessioner med psykoterapi kan vi arbejde med din livssituation og det, du oplever som svært og udfordrende i livet. Det kan eksempelvis være:

– Stress
– Lavt selvværd og selvfordømmelse
– Parforholdsproblemer, utroskab
– Opvækst i alkoholikerfamilie eller andre dysfunktionelle familiestrukturer
– Ensomhed og tomhedsfølelse
– Angst og bekymringer
– Sorg og krisesituationer
– Uhensigtsmæssig vrede / emotioner
– At finde sig selv og sit eget ståsted i livet
– Ikke at føle sig mødt og forstået i et forhold
– Selvudvikling / spirituel udvikling

I vores samtaler indkredser vi i fællesskab de dynamikker, der ligger bag uhensigtsmæssige mønstre i dit liv, og vi finder frem til potentialer, indre kvaliteter og udviklingsmuligheder. I en tryg og støttende ramme kommer vi frem til konkrete redskaber, som kan give dig en større livsfylde og -kvalitet.

Komplimentære tilgange
Som del af psykoterapien kan vi inddrage vandringer, naturterapi og meditative øvelser, ligesom kropsterapi og klangmassage også kan inddrages. Det er min erfaring, at disse tilgange med fordel kan indarbejdes i en psykoterapeutisk proces, men andre gange er den rene samtaleterapi den bedste tilgang. Det afgør vi i fællesskab i løbet af de første sessioner.

Længde – psykoterapi
Efter den første session giver jeg dig et overblik over det kommende forløb. Alt afhængig af din situation og livsproblematik kan psykoterapien vare mellem ca. 6-10 gange eller længere, hvis det drejer sig om et udviklingsforløb. Oftest kommer klienter til samtaler 1-3 gange om måneden.

Samtalerne foregår i mine lokaler i Horsensgade eller online via Zoom.

Jeg modtager fortløbende supervision. Som medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter – FaDP følger jeg de etiske regler for registrerede psykoterapeuter.


Mine lokaler i Horsensgade 15 i Aarhus C, hvor jeg tilbyder terapeutiske samtaler alle hverdage og enkelte weekenddage. Ring eller skriv endelig, hvis du spørgsmål og gerne vil finde ud af, om jeg er den rette terapeut for dig.

Priser – psykoterapi

Individuel psykoterapi (60-75 min): 750 kr.

Parterapi (90 min): 1.250 kr. 

Kropsterapi / klangmassage (60-75 min): 750 kr.

Dobbeltsession m. psykoterapi + kropsterapi / klangmassage (ca. 120 minutter): 1.100 kr.

Mulighed for 100 kr. rabat pr. session for studerende, arbejdsledige og unge under 25 år.
Aften (efter kl. 17) / weekend: + 150 kr. 

RING ELLER SKRIV FOR AT BESTILLE EN SESSION: 
Tlf. 29 92 33 27
E-mail: mail@robertskovmose.dk

Se afbudsregler hér.


Klientudtalelser – psykoterapi

Jeg havde været nede med stress, men var aldrig rigtig kommet videre. Jeg vidste, at jeg slæbte rundt på noget tungt i min fortid, men kunne eller turde ikke at arbejde med det og slutte fred. Nu kan jeg med hjælp fra Robert finde ro i mig selv, og jeg føler mig hel som menneske. Jeg mærker en dybere kontakt til mig selv, mine egne værdier, følelser, grænser og behov. Jeg er ved at åbne mit hjerte og møde mig selv, møde mine dybeste følelser, mine sår, og Robert er en værdifuld støtte i denne meget følsomme proces.
– klient

“Jeg blev taget imod med en ro, tålmodighed og indlevelse. Et rum med plads til bare at være, som jeg var – uden forhastede processer og konklusioner, som jeg tidligere har oplevet hos travl, almen psykolog med tendens til at sætte folk i en kategori fra første time. Hos Robert følte jeg mig set som et helt menneske. Det har gjort en stor forskel for min personlige udvikling og vej ud af et langt stress-forløb at kunne komme jævnligt i det trygge, rolige rum, som Robert sætter rammerne for.”
– kvinde, 31 år.

“Robert er en nærværende lytter og en behagelig samtalepartner. Vandringen med ham rundt om Brabrand Sø var lindring for sjælen.”
– mand, 42 år.


Parterapi og psykoterapi ved Robert Skovmose Christensen.