Psykoterapi

Parterapi og psykoterapi ved Robert Skovmose Christensen.

Jeg tilbyder både individuel psykoterapi og parterapi. Mens jeg færdiggør overbygningsuddannelsen som par- og psykoterapeut, tilbyder jeg terapeutiske samtaler til halv pris.

I sessioner med psykoterapi kan vi arbejde med din livssituation og det, der er svært i livet. Det kan eksempelvis være:

– Stress
– Lavt selvværd og selvfordømmelse
– Parforholdsproblemer, utroskab
– Opvækst i alkoholikerfamilie eller andre dysfunktionelle familiestrukturer
– Ensomhed og tomhedsfølelse
– Angst og bekymringer
– Sorg og krisesituationer
– Uhensigtsmæssig vrede / emotioner
– At finde sig selv og sit eget ståsted i livet
– Ikke at føle sig mødt og forstået i et forhold
– Selvudvikling / spirituel udvikling

I vores samtaler indkredser vi i fællesskab de dynamikker, der ligger bag uhensigtsmæssige mønstre i dit liv, og vi finder frem til potentialer, indre kvaliteter og udviklingsmuligheder. I en tryg og støttende ramme kommer vi frem til konkrete redskaber, som kan give dig en større livsfylde og -kvalitet.

Komplimentære tilgange
Som del af psykoterapien kan vi inddrage vandringer, naturterapi og meditative øvelser. Vi kan også inddrage drømme i terapien, ligesom kropsterapi og klangmassage også kan inddrages. Det er min erfaring, at disse tilgange med fordel kan indarbejdes i en psykoterapeutisk proces, men andre gange er den rene samtaleterapi den bedste tilgang. Det afgør vi i fællesskab i løbet af de første sessioner.

Længde – psykoterapi
Alt afhængig af din situation og livsproblematik kan psykoterapien vare mellem ca. 6-10 gange eller længere, hvis det drejer sig om et udviklingsforløb. Oftest kommer klienter til samtaler en-to gange om måneden.

Samtalerne kan foregå i mine lokaler i Horsensgade samt online via Skype eller Zoom.

Jeg modtager fortløbende supervision. Som medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter – FaDP følger jeg de etiske regler for registrerede psykoterapeuter.


Priser – psykoterapi

Individuel psykoterapi (60-75 min): 400 kr. Fra 1/11: 500 kr.
Parterapi (75-90 min): 650 kr. Fra 1/11: 750 kr.
Kropsterapi / klangmassage (60 min): 700 kr.

Aften (efter kl. 17) / weekend: + 100 kr.

RING ELLER SKRIV FOR AT BESTILLE EN SESSION: 
Tlf. 29 92 33 27
E-mail: mail@robertskovmose.dk

Ifht. covid: Vi overholder de anbefalede retningslinjer, og der sprittes af før og efter en session, ligesom der også luftes grundigt ud. Vi sidder med to meters afstand under samtalerne. Der er desuden opstillet håndsprit ved indgangen.


Klientudtalelser – psykoterapi

“Jeg blev taget imod med en ro, tålmodighed og indlevelse. Et rum med plads til bare at være, som jeg var – uden forhastede processer og konklusioner, som jeg tidligere har oplevet hos travl, almen psykolog med tendens til at sætte folk i en kategori fra første time. Hos Robert følte jeg mig set som et helt menneske. Det har gjort en stor forskel for min personlige udvikling og vej ud af et langt stress-forløb at kunne komme jævnligt i det trygge, rolige rum, som Robert sætter rammerne for.”
– kvinde, 31 år.

“Robert er en nærværende lytter og en behagelig samtalepartner. Vandringen med ham rundt om Brabrand Sø var lindring for sjælen.”
– mand, 42 år.


Parterapi og psykoterapi ved Robert Skovmose Christensen.