Om Robert Skovmose Christensen

Parteraput og psykoterapeut Robert Skovmose Christensen.
Psykoterapeut Robert Skovmose Christensen arbejder med parterapi, psykoterapi og underviser i meditation og kreativitet.

Jeg arbejder som psykoterapeut og underviser. Jeg har arbejdet med klienter siden 2010, og jeg tilbyder sessioner med psykoterapi, parterapi og meditative og terapeutiske vandringer samt kurser i udvikling, kreativitet og meditation. Derudover spiller jeg meditationskoncerter rundt omkring i landet.

Mit udgangspunkt i klientarbejdet er den fordybede samtale, der åbner ind til de lag og kvaliteter, vi på egen hånd ofte har svært ved at komme i kontakt med i en travl hverdag. Når det er relevant for den enkelte, inddrager jeg gerne meditationsøvelser, vandringer og naturterapi, energiøvelser, klangmassage og kropsterapi samt arbejde med drømme.

Jeg er uddannet kranio-sakral terapeut og klangterapeut, og jeg er nu i gang med overbygningsuddannelse som psykoterapeut, og jeg brænder for både den individuelle psykoterapi og det at bringe par tættere sammen i parterapi. Derudover har jeg arbejdet med personlig udvikling i mere end 20 år, og jeg har en mangeårig meditationspraksis funderet i Vækstcenterets undervisning og Bob Moore-energiøvelser.

I mit arbejde er jeg derudover inspireret af de terapeuter, spirituelle tænkere, coaches og filosoffer, der er med til at udvide vores livssyn fra at tænke individuelt og egocentreret til at tænke i bæredygtige helheder, der bringer mere kreativitet, livsdybde og sammenhæng frem i verden.

Privat er jeg gift, og jeg har tre børn i alderen 9 til 25 år.
 

Start med at gøre det, der er muligt. Derefter det, der er nødvendigt, og pludselig gør du det umulige.

Frans af Assisi

Udvalgte uddannelser

Fra 2020 overbygningsuddannelse som psyko- og parterapeut ved Center for Selvudvikling.

Fra 2018-2020 grunduddannelse som psykoterapeut ved Center for Selvudvikling.

Har siden 2015 modtaget meditationsundervisning af Jes Bertelsen, Vækstcenteret.

Siden 2012 i kursusforløb hos Helen Gamborg i meditation og selvudvikling.

Mindfulness i teori og praksis, kursus v. Jacob Piet, Dansk Center for Mindfulness, 2017.

Kranio-sakral terapeut, Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, 2014-17.

Klangterapeut/behandler, Nordlys, 2011-2013.

Cand. Mag., Aarhus Universitet, 2009. Har arbejdet mange år som redaktør og som projektleder og iværksætter i musik- og kulturbranchen.

Har desuden deltaget i diverse kurser i bl.a. kropsterapi, coaching, meditation, enneagrammet, yoga, drømmearbejde og familieopstilling.