Meditativ Vandring

Meditation og terapi ved psykoterapeut Robert Skovmose Christensen.

Vil du have mindre tankemylder og mere klarhed og nærvær i dit liv? Og en dejlig og givende naturoplevelse? Så kom og vær med til Meditativ Vandring rundt om Brabrand Sø. 

Jeg afholder Meditative Vandringer rundt om Brabrand Sø. Under vandringen guider jeg dig ind i meditationer, der hjælper dig til at mærke dig selv og verden i et større nærvær og en dybere værdsættelse. Vandringen og mindfulness-øvelserne hjælper dig undervejs og efterfølgende til at slippe stress og forstyrrende tanker og komme i kontakt med det indre forår og det, du gerne vil have til at udfolde sig mere i dit liv.

Den Meditative Vandring går rundt om Brabrand Sø og bringer os langs Brabrand Stien forbi dyre- og fugleliv og igennem det naturskønne område ved søen samt Stavtrup Skov. Ruten er handicapvenlig, og der er asfalteret hele vejen rundt om søen. Turen er ca. 9,5 km. og varer ca. 2,5 timer. 

Vi mødes på parkeringspladsen ved Naturcenter Sølyst, Louisevej 110, 8220 Brabrand, hvor der er parkeringsmulighed, og du kan benytte toilet både før og efter vandringen.

Alle er velkomne. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med meditation.

KOMMENDE DATOER
Nye datoer på vej…

MØDESTED
Parkeringspladsen, Naturcenter Sølyst, Louisevej 110, 8220 Brabrand.

PRIS: 300 kr. Der sælges kun billetter på forhånd.

TILMELDING
Send en mail til: mail@robertskovmose.dk og indbetal 300 kr. til MobilePay – tlf. 29 92 33 27 (Robert).

Meditativ Vandring rundt om Brabrand Sø ved psykoterapeut Robert Skovmose Christensen.

OM ROBERT SKOVMOSE CHRISTENSEN
Robert Skovmose Christensen arbejder som psykoterapeut og parterapeut. Afholder kurser med meditation, kreativitet og selvudvikling samt spiller meditationskoncerter rundt omkring i landet. Læs mere hér.

Meditation og psykoterapi ved psykoterapeut Robert Skovmose Christensen.