Psykoterapi

Parterapi og psykoterapi ved Robert Skovmose Christensen.

/// 15% rabat til nye klienter – resten af 2022 ///

Jeg tilbyder både individuel psykoterapi og parterapi. I sessioner med psykoterapi kan vi arbejde med din livssituation og det, der er svært i livet. Det kan eksempelvis være:

– Stress
– Lavt selvværd og selvfordømmelse
– Parforholdsproblemer, utroskab
– Opvækst i alkoholikerfamilie eller andre dysfunktionelle familiestrukturer
– Ensomhed og tomhedsfølelse
– Angst og bekymringer
– Sorg og krisesituationer
– Uhensigtsmæssig vrede / emotioner
– At finde sig selv og sit eget ståsted i livet
– Ikke at føle sig mødt og forstået i et forhold
– Selvudvikling / spirituel udvikling

I vores samtaler indkredser vi i fællesskab de dynamikker, der ligger bag uhensigtsmæssige mønstre i dit liv, og vi finder frem til potentialer, indre kvaliteter og udviklingsmuligheder. I en tryg og støttende ramme kommer vi frem til konkrete redskaber, som kan give dig en større livsfylde og -kvalitet.

Komplimentære tilgange
Som del af psykoterapien kan vi inddrage vandringer, naturterapi og meditative øvelser. Vi kan også inddrage drømme i terapien, ligesom kropsterapi og klangmassage også kan inddrages. Det er min erfaring, at disse tilgange med fordel kan indarbejdes i en psykoterapeutisk proces, men andre gange er den rene samtaleterapi den bedste tilgang. Det afgør vi i fællesskab i løbet af de første sessioner.

Længde – psykoterapi
Alt afhængig af din situation og livsproblematik kan psykoterapien vare mellem ca. 6-10 gange eller længere, hvis det drejer sig om et udviklingsforløb. Oftest kommer klienter til samtaler 1-3 gange om måneden.

Samtalerne foregår i mine lokaler i Horsensgade eller online via Skype eller Teams.

Jeg modtager fortløbende supervision. Som medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter – FaDP følger jeg de etiske regler for registrerede psykoterapeuter.


Priser – psykoterapi

Individuel psykoterapi (60-75 min): 800 kr. / Nye klienter: 680 kr. (15% rabat på de første fem sessioner til nye klienter resten af 2022).

Parterapi (75-90 min): 1.200 kr. 

Forløb med 5 x parterapi: 5.500 kr.

Kropsterapi / klangmassage (60 min): 800 kr.

Dobbeltsession m. psykoterapi + kropsterapi / klangmassage (ca. 120 minutter): 1.200 kr.

Aften (efter kl. 17) / weekend: + 100 kr. 
Mulighed for 100 kr. rabat pr. session for studerende og unge under 25 år.

RING ELLER SKRIV FOR AT BESTILLE EN SESSION: 
Tlf. 29 92 33 27
E-mail: mail@robertskovmose.dk

Se afbudsregler hér.


Klientudtalelser – psykoterapi

“Jeg blev taget imod med en ro, tålmodighed og indlevelse. Et rum med plads til bare at være, som jeg var – uden forhastede processer og konklusioner, som jeg tidligere har oplevet hos travl, almen psykolog med tendens til at sætte folk i en kategori fra første time. Hos Robert følte jeg mig set som et helt menneske. Det har gjort en stor forskel for min personlige udvikling og vej ud af et langt stress-forløb at kunne komme jævnligt i det trygge, rolige rum, som Robert sætter rammerne for.”
– kvinde, 31 år.

“Robert er en nærværende lytter og en behagelig samtalepartner. Vandringen med ham rundt om Brabrand Sø var lindring for sjælen.”
– mand, 42 år.


Parterapi og psykoterapi ved Robert Skovmose Christensen.