Personlig vejledning

Mine klienter kommer ud af sessionerne med øget fokusering, balance og beslutningskraft. De resultater opnår vi gennem åbent og nysgerrigt at lokalisere dine potentialer og muligheder samt hvordan du træffer de rigtige beslutninger i forhold til, hvad du skal med dit liv.

Jeg arbejder ud fra en dyb respekt for din individuelle proces og retning i livet. På en konkret og håndgribelig måde arbejder vi os frem til, at du kan mærke din unikke kerne – enten som sportsudøver, leder eller i dine personlige relationer. Derfor fokuserer vi helhedsorienteret på dine styrkepunkter og kvaliteter, samtidig med at vi kigger på de indre skygger, der blokerer for din videre udvikling både i og udenfor dit arbejdsliv. 

Min filosofi er helt enkel: Personlig styrke opnås gennem balance og klarhed, så der er overensstemmelse mellem det indre og det ydre – mellem det, du tænker og mærker, og det, du handler på.

Jeg tror på, at vores livsopgave er at bringe vores dybde og kvaliteter ud i verden. Så er du klar til en transformation og mere klarhed og dybere kvalitet i dit liv og dine livsvalg, så glæder jeg mig til at arbejde sammen med dig.

“Jeg følte mig meget tryg og følte, at jeg var i kompetente hænder. Helt fantastisk oplevelse!”
– Lene Ethelberg Jensen 

“Robert er en nærværende lytter og en behagelig samtalepartner.”
– iværksætter, 42 årPriser

Første session (60-75 min): 850 kr.
Opfølgende sessioner (60-75 min): 700 kr.

Ved individuelt aftalt mødested faktureres kørselstid 50 %.