Parterapi

/// 15% rabat til nye klienter – resten af 2022 ///


Er I vokset fra hinanden? Har I svært ved at tale om jeres problemer? Vil I have kvalificeret hjælp til at finde kærligheden mellem jer igen? Så kan parterapi være en stor hjælp for jer og en vej tilbage til mere tryghed og intimitet mellem jer.

At være i et parforhold er noget af det, der er sværest for os som mennesker. Men det er også dét sted i livet, hvor vi har størst mulighed for udvikling og for at få set på de skygger og ubearbejdede problematikker, vi har båret med os ind i parforholdet. Disse aktiveres, når vi i et parforhold mærker sårbarheden i forhold til vores partner, og det gør ofte, at vi som par sidder fast i emotioner og skænderier, som vi ikke kan komme ud af.

Tryghed er den vigtigste komponent i et parforhold, og det er den, vi genopbygger i parterapien, så kærligheden igen kan udfolde sig til støtte for begge.

Robert Skovmose Christensen

Som par er man ofte fanget i en følelse af, at man burde kunne løse sine problematikker på egen hånd, men det er en stor hjælp at mødes med en neutral tredjepart. En parterapeut kan danne en tryg ramme, hvor I kan udforske jeres problematikker, og det kan hjælpe jer med at få talt om det, der er svært at tale om i en travl hverdag.

Hvad kan parterapi hjælpe med
Parterapi kan hjælpe jer til at se hinanden uden de emotionelle filtre, vi ofte betragter vores partner igennem. Parterapien støtter op om udviklingen i jeres forhold og bringer jer ind i en givende proces med dybere og mere nærværende kommunikation. På den måde kan kærligheden skinne igennem gamle problematikker og emotioner.

I vores samtaler indkredser vi i fællesskab de dynamikker, der ligger bag uhensigtsmæssige mønstre i jeres liv og samvær. På den måde kommer vi i fællesskab frem til konkrete redskaber, som kan give jeres forhold mere intimitet, fylde og kvalitet.

Nogle gange har vi brug for en neutral part som støtte til at arbejde med det, der har skubbet os væk fra hinanden. På den måde kan vi bruge krisen til at udvikle os selv og vores forhold.

Robert Skovmose Christensen

Mit udgangspunkt for at arbejde med par er den Emotionsfokuserede Parterapi – en evidensbaseret metode, der slår fast, at tryghed er den vigtigste komponent i et parforhold, og det er den, vi genopbygger i parterapien, så kærligheden igen kan udfolde sig til berigende støtte for begge.

Hvor mange gange
Nogle gange er der kun brug for en enkelt session for at komme konstruktivt igennem en krise, men de fleste par kommer mellem 3-10 gange. Andre bruger parterapi forebyggende og vælger måske at komme fast hver anden eller tredje måned. Fra tid til anden er det også en mulighed, at I kommer én eller flere gange hver for sig for at arbejde på “egen banehalvdel”. Det arbejde giver ofte en mulighed for mere dybde og forløsende perspektiver ind i de sessioner, I efterfølgende har sammen. Læs mere om individuel psykoterapi hér.

Jeg modtager fortløbende supervision og har tavshedspligt. Som medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter – FaDP følger jeg de etiske regler for registrerede psykoterapeuter.

Parterapeut Robert Skovmose Christensen
KURSER FOR PAR
Jeg afholder også kurser for par. På en ‘Fordybelsesdag for par’ arbejder I aktivt med jeres relation, så I kommer ind i mere forståelse for hinanden. I får blandt andet redskaber til at få færre skænderier og mindre rutine og automatik i hverdagen. Læs mere om mine kurser for par – KLIK HER.

Priser – parterapi

Individuel psykoterapi (60-75 min): 800 kr.

Parterapi (75-90 min): 1.200 kr. / Nye klienter: 1020 kr. (15% rabat på de første fem sessioner til nye klienter resten af 2022).

Klippekort med 5 x parterapi: 5.000 kr.

Kropsterapi / klangmassage (60 min): 800 kr.

Dobbeltsession m. psykoterapi + kropsterapi / klangmassage (ca. 120 minutter): 1.200 kr.

Aften (efter kl. 17) / weekend: + 100 kr.
Mulighed for 100 kr. rabat pr. session for studerende og unge under 25 år.

RING ELLER SKRIV FOR AT BESTILLE PARTERAPI: 
Tlf. 29 92 33 27
E-mail: mail@robertskovmose.dk.

Se afbudsregler hér.


Klientudtalelser

“Robert guidede os ind i områder af vores forhold, som vi ikke havde opdaget. Vi kom tættere på hinanden og igennem krisen.”
par i 50’erne efter parterapi.

“Jeg blev taget imod med en ro, tålmodighed og indlevelse. Et rum med plads til bare at være, som jeg var – uden forhastede processer og konklusioner, som jeg tidligere har oplevet hos travl, almen psykolog med tendens til at sætte folk i en kategori fra første time. Hos Robert følte jeg mig set som et helt menneske. Det har gjort en stor forskel for min personlige udvikling og vej ud af et langt stress-forløb at kunne komme jævnligt i det trygge, rolige rum, som Robert sætter rammerne for.” 
– kvinde, 31 år.

“Robert er en nærværende lytter og en behagelig samtalepartner. Vandringen med ham rundt om Brabrand Sø var lindring for sjælen.”
– mand, 42 år.

Parterapi og psykoterapi ved Robert Skovmose Christensen.