Klangmassage

Om klangmassage

– er særdeles afspændende
– opløser stresstilstande
– bringer krop og sind i balance
– giver dig bedre selvværd og selvfølelse
– lader dig slippe blokeringer
– fremmer din kreativitet og skaberkraft

Klangmassage er en behandlingsform, der har rødder i en årtusinder gammel østlig sundhedsfilosofi. Behandlingen udføres med lyde fra klangskåle, som placeres på og ved siden af kroppen. Med de fine vibrationer fra klangskålene får du en grounding og et kropsnærvær, og behandlingen er for de fleste dybt, dybt afslappende.

Den form for klangmassage, jeg arbejder med, er udviklet af tyskeren Peter Hess siden 1970’erne, og de klangskåle, jeg bruger, er særlige terapiskåle, som er fremstillet sådan, at lyden ikke, som det er tilfældet med traditionelle syngeskåle, bevæger sig ud i rummet. I stedet går lyden fra klangskålene ned i kroppen, hvor den smukke lyd kan forløse blokeringer af både fysisk og psykisk karakter.

Syngeskålene placeres på og ved siden af kroppen, og de smukke klange har en afslappende virkning på krop og sind.
Syngeskålene placeres på og ved siden af kroppen, og de smukke klange har en afslappende virkning på krop og sind.

Klangmassagen er som sådan en behandling, hvor der arbejdes med både din krop og dit sind – ud fra den overbevisning, at de to hænger uløseligt sammen. Det unikke ved klangmassage er, at behandlingen på en nænsom, men effektiv måde kan nå andre steder i kroppen end f.eks. traditionel kropsmassage. På den måde er en behandling med klangskålene, der er fremstillet af bl.a. guld, sølv og andre ædelmetaller, massage på celle-niveau.

Som jeg bruger klangmassagen, kan du som klient bruge behandlingen som ren wellness og selvforkælelse af krop og sjæl. Et klangmassage-behandlingsforløb kan også have karakter af terapeutisk arbejde med dig selv, dine blokeringer og dine potentialer. Og samtidig kan det også understøtte og hjælpe dig i gang med en meditationspraksis. Under alle omstændigheder oplever de fleste, der modtager klangmassage, en meditativ, dybt afslappet og afklaret tilstand, hvor kroppen får mulighed for at virke selvhelbredende.

Klangmassagen kan som sådan afhjælpe tilstand med bl.a. stress, tinnitus, ADHD og forhøjet blodtryk, og jeg behandler både børn og voksne. Under behandlingen ligger du enten på en briks eller en behagelig madras på gulvet, og du beholder dit tøj på under hele behandlingen.

Har du ikke oplevet klangmassage før, anbefaler jeg oftest et klangmassage-forløb på tre gange, men mange oplever også resultater med en enkelt behandling.

Læs udtalelser fra klienter om klangmassagebehandling her.

RING ELLER SKRIV FOR AT BESTILLE EN SESSION: 
Tlf. 29 92 33 27
E-mail: mail@robertskovmose.dk