Klangmassage

Om klangmassage

– er særdeles afspændende
– opløser stresstilstande
– bringer krop og sind i balance
– giver dig bedre selvværd og selvfølelse
– lader dig slippe blokeringer
– fremmer din kreativitet og skaberkraft

Klangmassage har rødder i en årtusinder gammel østlig sundhedsfilosofi. Klangmassagen udføres med lyde fra klangskåle, som placeres på og ved siden af kroppen. Med de fine vibrationer fra klangskålene får du en grounding og et kropsnærvær, og klangmassagen er for de fleste dybt, dybt afslappende.

Den form for klangmassage, jeg arbejder med, er udviklet af tyskeren Peter Hess siden 1970’erne, og de klangskåle, jeg bruger, er særlige terapiskåle, som er fremstillet sådan, at lyden ikke, som det er tilfældet med traditionelle syngeskåle, bevæger sig ud i rummet. I stedet går lyden fra klangskålene ned i kroppen, hvor den smukke lyd kan forløse blokeringer af både fysisk og psykisk karakter.

I klangmassagen arbejdes der med både din krop og dit sind – ud fra den overbevisning, at de to hænger uløseligt sammen. Det unikke ved klangmassage er, at den på en nænsom, men effektiv måde kan nå andre steder i kroppen end f.eks. traditionel kropsmassage. På den måde er en arbejdet med klangskålene, der er fremstillet af bl.a. guld, sølv og andre ædelmetaller, massage på celle-niveau.

Som jeg bruger klangmassagen, kan du som klient bruge sessionen som ren wellness og selvforkælelse af krop og sjæl. Et klangmassageforløb kan også have karakter af terapeutisk arbejde med dig selv, dine blokeringer og dine potentialer. Og samtidig kan det også understøtte og hjælpe dig i gang med en meditationspraksis. Under alle omstændigheder oplever de fleste, der modtager klangmassage, en meditativ, dybt afslappet og afklaret tilstand, hvor kroppen får mulighed for at virke selvhelbredende.

Klangmassagen kan som sådan afhjælpe tilstand med bl.a. stress, tinnitus, ADHD og forhøjet blodtryk, og jeg giver sessioner til både børn og voksne. Under klangmassagen ligger du enten på en briks eller en behagelig madras på gulvet, og du beholder dit tøj på under hele sessionen.

Har du ikke oplevet klangmassage før, anbefaler jeg oftest et klangmassage-forløb på tre gange, men mange oplever også resultater med en enkelt session.

Læs udtalelser fra klienter om klangmassagesessioner her.

RING ELLER SKRIV FOR AT BESTILLE EN SESSION: 
Tlf. 29 92 33 27
E-mail: mail@robertskovmose.dk