Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

OM BIODYNAMISK KRANIO-SAKRAL TERAPI
Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en blid, men dybtgående behandlingsform, hvor jeg med lette tryk understøtter din krops naturlige evne til selvhelbredelse af eventuelle ubalancer, blokeringer og spændinger. Disse kan være forårsaget af forskellige fysiske påvirkninger som stød og faldulykker eller vedvarende negativ psykisk påvirkning som f.eks. stress samt chok og traumer.

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi kan afhjælpe bl.a.:

– Hovedpine/migræne
– Koncentrationsbesvær
– Såkaldte bogstavsbørn (ADHD m.fl.)
– Søvnbesvær
– Ryg- og kropssmerter
– Muskelspændinger med mere
– Kolik

Desuden kan behandlingen virke generelt sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende.

Biodynamisk KST har blik for det hele menneske og er på den måde ikke en symptombehandling. Mange oplever bedring efter en enkelt KST-behandling, men oftest er der brug for et længere forløb. Alt efter hvad der bedst understøtter din proces og dit behandlingsforløb, kan behandlingen veksle mellem Kranio-Sakral Terapi og klangmassage.

Læs mere om Kranio-Sakral Terapi på Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuters hjemmeside og på Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapis hjemmeside.

SELVE BEHANDLINGEN
Behandlingen varer ca. 1 time. Du ligger på en behandlerbriks med tøj på. Har du besvær med at lægge ned, kan du sidde i en stol. Under behandlingen vil du ofte opleve at komme i en afslappende, regenererende dvaletilstand.

Fordi KST ofte opløser stresstilstande og spændinger, vil man kunne opleve træthed efter en behandling. Enkelte gange opstår der også en forbigående intensivering af symptomerne. Dette er et tegn på, at kroppen er ved at udrense og slippe sygdommen. Andre føler sig vitaliserede og energifyldte lige efter behandlingen.

Det anbefales under alle omstændigheder, at du hviler din krop i et døgn efter behandlingen og giver den de rette betingelser for at integrere behandlingen. Drik også gerne rigeligt med vand for at støtte op omkring en evt. udrensningsproces.

For at vurdere behandlingens reelle virkning anbefales et behandlingsforløb på tre gange. Nogle gange er der effekt allerede efter første behandling, men mange problematikker kræver et behandlingsforløb på mindst tre gange.

Behandlingen foregår i mit hjem på Brabrand Skovvej 110, 8220 Brabrand.

KLIENTUDTALELSER
“Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.”
– kvinde i 50’erne efter Biodynamisk KST-behandling

RING ELLER SKRIV FOR AT BESTILLE EN SESSION: 
Tlf. 29 92 33 27
E-mail: mail@robertskovmose.dk