Meditationskoncerter

Jeg afholder også meditationskoncerter, hvor vi fordyber os i lydene af gongs, syngeskåle og klokker. Jeg kalder dem gerne for “stilhedskoncerter”.

Er du ikke vant til at meditere, kan syngeskålene hjælpe dig i gang med og støtte dig i meditationen, og er du mere erfaren, kan syngeskålene hjælpe dig til yderligere fordybelse og indre kontakt.

Du kan fordybe dig i meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydlandskabet. Lydene hjælper dig til at slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer.

Sig i øvrigt til, hvis du kender et sted, hvor en koncert kunne finde sted eller du kan samle en kreds af mennesker – så kommer jeg gerne ud og spiller.

Meditationskoncerter

TID: /// AFLYST /// Ny dato på vej!
ARRANGEMENT: YogaKoncert: Yoga og meditationskoncerter 
STED: UngK, Nørre Allé, 23, 8000 Aarhus C.
PRIS: 50 kr. Der er ikke forsalg, mød bare op (medbring gerne din egen yogamåtte).

NB! Arrangementet er aflyst, men bliver afholdt på et senere tidspunkt, når det er igen er tilrådeligt at afholde arrangementer for 50-70 personer.

Oven på den store interesse for det første arrangement er vi inviteret til at lave endnu en YogaKoncert i Folkekirkens Ungdomskirke, UngK.

Kom og oplev en helt særlig aften, når Magnus Dirksen og Robert Skovmose Christensen inviterer til en helt særlig kombi af yoga og meditationskoncert.

Magnus Dirksen guider en blid og styrkende yoga, hvor du mærker, hvordan krop og sind bevæger sig. Og blot oplever at være til i nuet. Det kræver ikke noget kendskab til yoga for at deltage – bare du er nysgerrig og åben over for at opleve, hvad yoga kan gøre for dig.

Robert Skovmose Christensen vil før, under og efter yogaen spille på gongs, syngeskåle og klokker, og de smuktklingende lyde skaber et rum, der bringer dig i et meditativt nærvær og fordyber den kropskontakt, du får igennem yoga.

Er du ikke vant til at meditere, kan syngeskålene hjælpe dig i gang med og støtte dig i meditationen, og er du mere erfaren, kan syngeskålene hjælpe dig til yderligere fordybelse og indre kontakt.

Du kan fordybe dig både i yoga og meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydlandskabet og bevæge dig på din måde i kroppens univers. YogaKoncert hjælper dig til at slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer.

Du må meget gerne medbringe din egen yogamåtte samt eventuelt et tæppe.

TIDSøndag d. 23. august 2020 kl. 14.00 – 17.00
ARRANGEMENT: Kursuseftermiddag med meditationskoncerter
STED: Foreningen for Nutidig Kristen Spiritualitet – Øsal Ling, Fredensgade 39, baghuset, 8000 Aarhus C.
PRIS: Kr. 80 for medlemmer og kr. 120 for ikke-medlemmer.
Billetsalg: www.nutidig-kristen-spiritualitet.dk

Jeg er blevet inviteret til at afholde denne kursuseftermiddag for Foreningen af Nutidig Kristen Spiritualitet. De skriver om arrangementet:

På denne eftermiddag vil vi undersøge, hvordan klange gennem sansning i kroppen indvirker på bevidstheden. Robert Skovmose Christensen vil lede os gennem eftermiddagen: Han vil spille på gongs, syngeskåle og klokker. De smuktklingende og healende lyde vil skabe et rum, der kan bringe os i et meditativt nærvær og give mulighed for en åbning ind i kroppens sansning og nye lag i bevidstheden. 

Robert vil både introducere os for sit klangunivers og give os lejlighed til meditativt lytning. Vi vil høre forskellige former for klange og undersøge, hvordan de påvirker os. Vi vil udveksle vore erfaringer.

Dette er det første efterårsarrangement under de såkaldte ”Aarhus-arrangementer”. De er foreningens bidrag til en undersøgelse af kristen spiritualitet og dermed til at indkredse elementer til en nutidig dansk kristen visdomspraksis.

TID: 9. september 2020 kl. 19.00 – 21.00
ARRANGEMENT: Meditationskoncert
STED: Kokvrøvlvej 5, Træden, 8740 Brædstrup
PRIS: Nærmere info følger.

TID: Søndag 18. oktober 2020 kl. 11.00 og kl. 13.00.
ARRANGEMENT: To meditationskoncerter på Dokk1
STED: Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C.
TILMELDING: Via Dokk1 (billetter kan bookes 15. august fra kl. 10.00 – på dette link).
PRIS: Gratis, men du skal booke en billet.

Jeg er inviteret tilbage for at spille to meditationskoncerter på Dokk1 i Aarhus. Første gang jeg spillede på Dokk1, blev billetterne booket indenfor få dage, så vær hurtig til at booke billet, hvis du ønsker at være med til en af koncerterne. Billetter kan bookes på Dokk1s hjemmeside fra 15. august fra kl. 10.


Respons om koncerterne

“Tak for en meget flot koncert. Du mestrede virkelig dine skåle, så resultatet var en fornøjelse. Der var stor dybde, da du ikke bare slog løs på skålene, men lod os mærke den enkelte skåls efterklang.”
– Karen Christensen.

Jeg kan varmt anbefale alle at komme til Roberts syngeskålsmeditationsaftener. Det var en ganske fantastisk aften.”
– Lene Dahl, leder.

“Jeg har hørt Roberts skønne klangkoncerter flere gange – jeg kan varmt anbefale ham.”
– koncertdeltager.

“En helt unik mulighed for at få en fordybende pause… Roberts klangkoncerter går dybt og giver en dejlig indre ro.”
– Eva Høffding, spirituel underviser.