Meditationskoncerter

Jeg afholder også meditationskoncerter, hvor vi fordyber os i lydene af gongs, syngeskåle og klokker. Jeg kalder dem gerne for “stilhedskoncerter”.

Er du ikke vant til at meditere, kan syngeskålene hjælpe dig i gang med og støtte dig i meditationen, og er du mere erfaren, kan syngeskålene hjælpe dig til yderligere fordybelse og indre kontakt.

Du kan fordybe dig i meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydlandskabet. Lydene hjælper dig til at slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer.

Sig i øvrigt til, hvis du kender et sted, hvor en koncert kunne finde sted eller du kan samle en kreds af mennesker – så kommer jeg gerne ud og spiller.

Meditationskoncerter

TID: 1. marts 2020 kl. 13.00 – 16.00.
ARRANGEMENT: Klangmeditation og essentielle olier
STED: SKØNT, Norgesgade 6, 2. th, 9000 Aalborg C.
TILMELDING: www.mettehyldgaard.dk
PRIS: 300 kr.

Den 1. marts byder jeg sammen med Mette Hyldgaard velkommen til en eftermiddag med afstressende dufte samt fordybende og meditative lyde, hvor vi glæder os til at forene mulighederne for indre kontakt igennem essentielle olier og syngeskåle og gongs.

Kom og læg dig på yogamåtten og lad kroppen finde tilbage til sin egen rytme. Både lyden fra klangskålene og de højtvibrerende essentielle olier vil hjælpe dig.

1. akt har fokus på olien Balance, som er en olieblanding bestående af blandt andet frankinsence og gran. Det er en olie, som både balancerer og åbner.

2. akt er det olien Vetiver, som er lavet af rødderne fra græsplanten af samme navn – en tyktflydende olie, som grounder og forbinder dig med dig selv.

De enkelte meditationer indledes med et lille oplæg om den essentielle olie og en kort guidning ned i kroppen. Herefter vil Robert med sine klangskåle, gongs og andre lydkilder hjælpe dig til yderligere fordybelse.

Program:
13.00-14.00: 1. akt: Balance
14.00-14.30: Pause, kaffe, te, snak, smagsprøver på klangmassage med klangskålene
14.30-15.30: 2. akt: Vetiver
15.30-16.00: Pause, snak, smagsprøver på klangmassage med klangskålene

TID: Søndag d. 1. marts, kl. 13.00-16.00.
STED: SKØNT, Norgesgade 6, 1. th, 9000 Aalborg.
BILLET: Du booker din plads her: http://mettehyldgaard.dk/produkt/klangmeditation-og-essentielle-olier


TID: Torsdag 2. april 2020 kl. 19.00 – 21.00
ARRANGEMENT: YogaKoncert: Yoga og meditationskoncerter 
STED: UngK, Nørre Allé, 23, 8000 Aarhus C.
PRIS: 50 kr. Der er ikke forsalg, mød bare op (medbring gerne din egen yogamåtte).


Oven på den store interesse for det første arrangement er vi inviteret til at lave endnu en YogaKoncert i Folkekirkens Ungdomskirke, UngK.

Trænger du til afspænding og meditativt nærvær oven på julens mange anstrengelser? Så kom og oplev en helt særlig aften, når Magnus Dirksen og Robert Skovmose Christensen byder det nye år velkommen med en helt særlig kombi af yoga og meditationskoncert.

Magnus Dirksen guider en blid og styrkende yoga, hvor du mærker, hvordan krop og sind bevæger sig. Og blot oplever at være til i nuet. Det kræver ikke noget kendskab til yoga for at deltage – bare du er nysgerrig og åben over for at opleve, hvad yoga kan gøre for dig.

Robert Skovmose Christensen vil før, under og efter yogaen spille på gongs, syngeskåle og klokker, og de smuktklingende lyde skaber et rum, der bringer dig i et meditativt nærvær og fordyber den kropskontakt, du får igennem yoga.

Er du ikke vant til at meditere, kan syngeskålene hjælpe dig i gang med og støtte dig i meditationen, og er du mere erfaren, kan syngeskålene hjælpe dig til yderligere fordybelse og indre kontakt.

Du kan fordybe dig både i yoga og meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydlandskabet og bevæge dig på din måde i kroppens univers. YogaKoncert hjælper dig til at slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer.

Du må meget gerne medbringe din egen yogamåtte samt eventuelt et tæppe.


Respons fra koncertdeltagere

“Tak for en meget flot koncert. Du mestrede virkelig dine skåle, så resultatet var en fornøjelse. Der var stor dybde, da du ikke bare slog løs på skålene, men lod os mærke den enkelte skåls efterklang.”
– Karen Christensen.

Jeg kan varmt anbefale alle at komme til Roberts syngeskålsmeditationsaftener. Det var en ganske fantastisk aften.”
– Lene Dahl, leder.

“Jeg har hørt Roberts skønne klangkoncerter flere gange – jeg kan varmt anbefale ham.”
– koncertdeltager.

“En helt unik mulighed for at få en fordybende pause… Roberts klangkoncerter går dybt og giver en dejlig indre ro.”
– Eva Høffding, spirituel underviser.