Meditationskoncerter

Jeg afholder også meditationskoncerter, hvor vi fordyber os i lydene af gongs, syngeskåle og klokker. Jeg kalder dem gerne for “stilhedskoncerter”.

Er du ikke vant til at meditere, kan syngeskålene hjælpe dig i gang med og støtte dig i meditationen, og er du mere erfaren, kan syngeskålene hjælpe dig til yderligere fordybelse og indre kontakt.

Du kan fordybe dig i meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydlandskabet. Lydene hjælper dig til at slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer.

Sig i øvrigt til, hvis du kender et sted, hvor en koncert kunne finde sted  eller du kan samle en kreds af mennesker – så kommer jeg gerne ud og spiller.


Meditations- og stilhedskoncerter

TID: Lørdag 21. september 2019 kl. 14.00
ARRANGEMENT: Meditationskoncert (UDSOLGT)
STED: DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C
BILLETTER: Fri entré, men billet skal bestilles i forvejen hér. UDSOLGT.

Gratis meditationskoncert på Dokk1 i Aarhus. Læs mere om koncerten og reserver en billet hér. NB! Der er nu udsolgt, men det er muligt at skrive sig på venteliste til eventuelt uafhentede billetter – hér.

TID: Lørdag 21. september 2019 kl. 12.00
ARRANGEMENT: Meditationskoncert (EKSTRA KONCERT) – UDSOLGT
STED: DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C
BILLETTER: Fri entré, men billet skal bestilles i forvejen hér. UDSOLGT.

Ekstra meditationskoncert på Dokk1. NB! Der er også udsolgt, men det er muligt at skrive sig på venteliste til eventuelt uafhentede billetter – hér.


Respons fra deltagere

Jeg kan varmt anbefale alle at komme til Roberts syngeskålsmeditationsaftener. Det var en ganske fantastisk aften.”
– Lene Dahl, leder.