Meditationskoncerter

Jeg afholder også meditationskoncerter, hvor vi fordyber os i lydene af gongs, syngeskåle og klokker. Jeg kalder dem gerne for “stilhedskoncerter”.

Er du ikke vant til at meditere, kan syngeskålene hjælpe dig i gang med og støtte dig i meditationen, og er du mere erfaren, kan syngeskålene hjælpe dig til yderligere fordybelse og indre kontakt.

Du kan fordybe dig i meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydlandskabet. Lydene hjælper dig til at slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer.

Sig i øvrigt til, hvis du kender et sted, hvor en koncert kunne finde sted eller du kan samle en kreds af mennesker – så kommer jeg gerne ud og spiller.

Meditationskoncerter

TID: Søndag 18. oktober 2020 kl. 11.00 og kl. 13.00.
ARRANGEMENT: To meditationskoncerter på Dokk1
STED: Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C.
TILMELDING: Via Dokk1 (billetter kan bookes på dette link).
PRIS: Gratis, men du skal booke en billet.

Jeg er inviteret tilbage for at spille to meditationskoncerter på Dokk1 i Aarhus. Første gang jeg spillede på Dokk1, blev billetterne booket indenfor få dage, så vær hurtig til at booke billet, hvis du ønsker at være med til en af koncerterne. Billetter kan bookes på Dokk1s hjemmeside fra 15. august fra kl. 10.


TID
Torsdag 29. oktober 2020 kl. 19.00 – 21.30
ARRANGEMENT: Kursusaften med meditationskoncerter
STED: Foreningen for Nutidig Kristen Spiritualitet – Øsal Ling, Fredensgade 39, baghuset, 8000 Aarhus C.
PRIS: Kr. 80 for medlemmer og kr. 120 for ikke-medlemmer.
Billetsalg: www.nutidig-kristen-spiritualitet.dk

Jeg er blevet inviteret til at afholde denne kursusaften for Foreningen af Nutidig Kristen Spiritualitet. De skriver om arrangementet:

“Denne aften vil vi undersøge, hvordan klange gennem sansning i kroppen indvirker på bevidstheden. Robert Skovmose Christensen vil lede os gennem eftermiddagen: Han vil spille på gongs, syngeskåle og klokker. De smuktklingende og healende lyde vil skabe et rum, der kan bringe os i et meditativt nærvær og give mulighed for en åbning ind i kroppens sansning og nye lag i bevidstheden. 

Robert vil både introducere os for sit klangunivers og give os lejlighed til meditativt lytning. Vi vil høre forskellige former for klange og undersøge, hvordan de påvirker os. Vi vil udveksle vore erfaringer.

Dette er det første efterårsarrangement under de såkaldte ”Aarhus-arrangementer”. De er foreningens bidrag til en undersøgelse af kristen spiritualitet og dermed til at indkredse elementer til en nutidig dansk kristen visdomspraksis.


Respons om koncerterne

“Tak for en meget flot koncert. Du mestrede virkelig dine skåle, så resultatet var en fornøjelse. Der var stor dybde, da du ikke bare slog løs på skålene, men lod os mærke den enkelte skåls efterklang.”
– Karen Christensen.

Jeg kan varmt anbefale alle at komme til Roberts syngeskålsmeditationsaftener. Det var en ganske fantastisk aften.”
– Lene Dahl, leder.

“Jeg har hørt Roberts skønne klangkoncerter flere gange – jeg kan varmt anbefale ham.”
– koncertdeltager.

“En helt unik mulighed for at få en fordybende pause… Roberts klangkoncerter går dybt og giver en dejlig indre ro.”
– Eva Høffding, spirituel underviser.