Meditation, kreativitet og selvudvikling – grupper og kurser

Jeg udbyder løbende kurser, workshops med meditation og selvudvikling, og jeg spiller meditationskoncerter rundt omkring i landet. Der er også mulighed for, at vi kan skræddersy løsninger og forløb, som passer til dit behov. Uanset om det er i forbindelse med netværk, teamudvikling eller som firmaaftale.


Parterapi og psykoterapi samt meditationskurser ved Robert Skovmose Christensen.

Meditation for begyndere

Det siges, at vi har mindst 50.000 tanker hver dag, og derudover har vi i vores moderne verden bestandigt mere og mere travlt. Det resulterer for mange i en hverdag, der kan være præget af tankemylder, stress og fastlåste tankemønstre.

På denne kursusrække lærer du grundlæggende tilgange og teknikker til meditation og mindfulness, der kan hjælpe dig med at navigere i dit liv og give mere overskud og perspektiv.

Meditation handler ikke om at isolere sig fra verden, og på dette kursus lærer du at bruge meditationens muligheder i køen i supermarkedet, foran computerskærmen på arbejdet og selvfølgelig også i dit eget selskab. Kursusrækken giver dig på den måde konkrete og praktiske redskaber, så du kan opretholde en meditationspraksis efterfølgende.

Vi undersøger, hvordan meditationen bliver en naturlig og i hverdagen brugbar væremåde, hvor du er i verden med åbenhed, nærvær, kreativitet og en stadig større følelse af frihed. Kort sagt: Hvordan meditation går fra at være endnu et projekt på to-do-listen – fra at være noget vi skal gøre til noget vi er

I løbet af de otte mødegange bruger vi tilgange som bl.a. mindfulness-øvelser, meditationskoncerter, kropsøvelser, vandringsmeditationer, mindfull writing samt stilheds- og afspændingsøvelser. Forløbet inkluderer også en individuel session med Robert Skovmose Christensen, som kan støtte dig yderligere ind i din meditationspraksis.

Kursusrækken henvender sig både til dig, der aldrig har mediteret før, og til den øvede, der ønsker yderligere fordybelse.

Du får: 
– 32 timers undervisning i meditation og mindfulness.
– 1 x individuel session (60-75 min).
– Inspirerende opgaver mellem hver kursusgang.

Kursus: Meditation for begyndere.
Datoer: Nyt hold starter efterår 2022.
Tid: Kl. 17.00 – 21.00.
Pris: 3.800 kr. (private) / 3.500 kr. (studerende og arbejdsledige) / 4.500 kr. (virksomheder). Beløbet kan betales i rater.
Tilmelding: Send en mail til: mail@robertskovmose.dk
Sted: Horsensgade 15, 8000 Aarhus C.


Kreativitet som redskab – en vej til mere livsudfoldelse

Parterapi og psykoterapi og kurser ved Robert Skovmose Christensen.

Kreativitet er den tilstand, hvor du uden begrænsninger og selvkritik kan arbejde nysgerrigt og nyskabende – enten med et konkret projekt eller i og med dit liv. Denne kursusdag er for dig, der gerne vil dér hen for at forløse dit kreative potentiale og på den måde lære dig selv bedre at kende.

Dagen igennem kigger vi på, hvordan du kan bruge kreativiteten som praktisk arbejdsredskab. Vi indkredser, hvad der begrænser vores personlige udtryk og handlekraft, og du lærer teknikker til at frisætte dig fra den indre kritiker. Med meditation, mindful writing, kreative øvelser og oplæg guides du ind i en undersøgelse af de særlige gaver, lige præcis du kan give til verden. Workshoppen er for alle, der gerne vil leve mere kreativt og ud fra deres indre kerne. Der kræves ingen erfaringer med skrivning og/eller meditation.

Kursus: Kreativitet som redskab – en vej til mere livsudfoldelse.
Dato: Nye datoer på vej.
Sted: Horsensgade 15, 8000 Aarhus C.


Stilhed og indre fordybelse – udviklingsgruppe

Denne gruppe er for dig, der har et ønske om personlig udvikling og et større nærvær med dig selv, dine potentialer og dit livsformål. Vi indkredser for eksempel, hvordan arbejds- og hverdagsliv og spiritualitet kan hænge sammen, og vi undersøger, hvad der blokerer os i at opleve større frihed, klarhed og handlekraft. Vi arbejder med meditation, afspænding, energiøvelser, skyggearbejde og procesudveksling. Denne indre fordybelse giver mulighed for en sindsmæssig stilhed, hvor vi kommer fri af begrænsninger og blokeringer og kan træffe bedre beslutninger og livsvalg. På den måde åbner vi os for mere glæde og mindre stress i vores liv. Vi mødes hver tredje uge, og du binder dig for et halvt år ad gangen.

Ønsker du at deltage i gruppen, er du velkommen til at ringe, hvis du har eventuelle spørgsmål.

Læs mere om Robert Skovmose Christensen hér.

Kursus: Stilhed og indre fordybelse – udviklingsgruppe.
Dato: Hverdagsaftener fra kl. 17 – 21. Ny gruppe starter efterår 2022.
Pris: 450 kr. pr. aften.
Sted: Horsensgade 15, 8000 Aarhus C.


Meditation og psykoterapi ved psykoterapeut Robert Skovmose Christensen.