Lyt til dig selv – en dag med meditation, lyd og mindful writing

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er lyt-til-dig-selv-januar-2020-1-1024x575.jpg


Vil du nærme dig din kerne? Din kreativitet? Mangler du fokus i dit liv – eller inspiration i din udvikling? Eller er du i en god proces, men gerne vil dybere i din meditation og udvikling? Så kunne denne kursusdag med syngeskålskoncerter og gong-bad, skriveøvelser, oplæg og meditation være noget for dig.

Kursusdagen vil i korte træk bestå af to bevægelser – en indadgående og en udadgående, der dagen igennem fungerer som en sund og givende vejrtrækningsrytme.

Med syngeskålskoncerterne og meditationerne mærker vi indad, vi nærmer os kernen af vores kvaliteter, hvor vi kan være nærværende, hjertelige og ikkedømmende over for os selv og andre mennesker.

I en indstilling af mindful writing trækker vi med skriveøvelserne det indre arbejde udad, gør det konkret og håndgribeligt, skriftligt, så vi har muligheden for at være tydeligere og mere nærværende for os selv og andre. Kort sagt bruger vi litteraturens kreative og selvfremstillende greb samt meditationens fordybelse til at få en større klarhed over vores liv, som det har været, er og forhåbentligt bliver.

Hvad sker der på dagen?
Helt konkret vil dagen veksle mellem fire meditationskoncerter og efterfølgende oplæg og skriveøvelser samt inspiration til at fortsætte meditations- og skrivearbejdet efter kurset.

Hvem kan være med?
Alle kan deltage. Det er ikke nødvendigt at have kendskab til hverken meditation og/eller litteratur for at deltage.

Tidspunkt
14. november 2020 kl. 10.00 – 17.00.

Sted
Godsbanen, Vogn 1, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Husk at medbringe
Medbring notesblok og skrivegrej.

Forplejning
Der vil være kaffe, te og småkager i pauserne. Du medbringer selv middagsmad.

Stole
Vi sidder som udgangspunkt på stole, men ønsker du at lægge ned, er du velkommen, og medbring i så fald selv tæppe eller yogamåtte.

Pris 
Kursusdagen koster: 800 kr. 
For studerende/arbejdsledige: 700 kr.

Tilmelding
Tilmelding sker pr. mail til: mail@robertskovmose.dk eller pr. sms på tlf. 29 92 33 27. Du er først endeligt tilmeldt, når du overført betaling for kurset.
Har du spørgsmål, inden du tilmelder dig, er du velkommen til at skrive eller ringe.Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 12291965_733809533387149_8912904174578504328_o-1.jpg
Om Robert Skovmose Christensen
Har igennem flere årtier arbejdet som kreativ iværksætter, redaktør og arrangør af musik- og litteraturfestivaler. Har udgivet noveller og digte i bl.a. Hvedekorn. Arbejder desuden med psykoterapi, klangmassage og kropsterapi. Har en mangeårig meditationsbaggrund. 
Læs mere om Robert hér.

RESPONS FRA TIDLIGERE KURSISTER

“Det var et fantastisk kursus, som gav ro i krop og sind i flere dage bagefter. Det var ligesom starten på en rejse for mig, og hjemmeopgaverne holder mig på sporet.”
 
– deltager på “Lyt til dig selv”-kurset.

“Jeg blev meget overrasket over at opleve, hvor stor en effekt lyd har. Det er laaaang tid siden, at jeg har været SÅ afslappet.” 
– deltager på “Lyt til dig selv”-kurset.

“Det var et virkeligt godt kursus og megaspændende og afspændende! Tuuusind hjertetak for det!” 
– deltager på “Lyt til dig selv”-kurset.