Kurser og workshopsJeg udbyder løbende kurser og workshops. Der er også mulighed for, at vi kan skræddersy løsninger og forløb, som passer til dit behov. Uanset om det er i forbindelse med netværk, teamudvikling eller som firmaaftale.


Kreativitet som redskab – en vej til mere glæde

Kreativitet er den tilstand, hvor du uden begrænsninger og selvkritik kan arbejde nysgerrigt og nyskabende – enten med et konkret projekt eller i og med dit liv. Denne workshop er for dig, der gerne vil dybere dérhen for at forløse dit kreative potentiale. Dagen igennem kigger vi på, hvordan du kan bruge kreativiteten som praktisk arbejdsredskab. Vi indkredser, hvad der begrænser vores personlige udtryk og handlekraft, og du lærer teknikker til at frisætte dig fra den indre kritiker. Med meditation, mindful writing, kreative øvelser og oplæg guides du ind i en undersøgelse af de særlige gaver, lige præcis du kan give til verden. Workshoppen er for alle, der gerne vil leve mere kreativt og ud fra deres indre kerne. Der kræves ingen erfaringer med skrivning og/eller meditation.

Kursus: Kreativitet som redskab – en vej til mere glæde
Max antal deltagere: 9 personer.
Pris: 1700 kr.
Dato: Onsdag 13. januar 2020.
Tid:  Kl. 9.00 – 14.30.
Sted: Montanagade 15B, mellemhuset, 8000 Aarhus C.


Stilhed og indre fordybelse – veje til øget klarhed og handlekraft

Denne kursusrække er for dig, der har et ønske om personlig udvikling og et større nærvær med dig selv, dine potentialer og dit livsformål. Vi indkredser, hvordan arbejds- og hverdagsliv og spiritualitet kan hænge sammen, og vi undersøger, hvad der blokerer os i at opleve større frihed, klarhed og handlekraft. Vi arbejder med meditation, afspænding, energiøvelser, skyggearbejde og procesudveksling. Denne indre fordybelse giver mulighed for en sindsmæssig stilhed, hvor vi kommer fri af begrænsninger og blokeringer og kan træffe de rigtige beslutninger og livsvalg. På den måde åbner vi os for mere glæde og mindre stress i vores liv. Vi mødes hver tredje uge, og kurset har fem mødegange.

Max antal deltager: 9 personer.
Pris: 1.700 kr. pr. gang – i alt 8.500 kr. (faktureres samlet).
Dato: Fra januar – maj 2021.
Tid: Kl. 9.00 – 14.30.
Sted: Montanagade 15B, mellemhuset, 8000 Aarhus C.