Klientudtalelser

UDTALELSER FRA KLIENTER OG KURSISTER

“Robert er en nærværende lytter og en behagelig samtalepartner. Gåturen med ham rundt om Brabrand Sø var lindring for sjælen.”
– mand, 42 år, om Terapeutisk Vandring.

“Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.”
– kvinde i 50’erne efter Biodynamisk KST-behandling.

“Jeg følte mig meget tryg og følte, at jeg var i kompetente hænder. Og samtalerne både før og efter var rigtig fine. Jeg oplevede det hele ganske positivt! Det var første gang jeg prøvede det, så jeg havde ikke rigtig de store forventninger. Men det var virkelig intenst, og jeg havde det rigtig godt bagefter. Jeg kunne også mærke vibrationerne fra de skåle, som blev ført hen over mig i slutningen. Helt fantastisk oplevelse! Jeg følte en stor ro og kom i en meditiativ tilstand, som varede nogle timer, og mine rygsmerter var klart mindsket i dagene efter.”
– Lene Ethelberg Jensen om klangmassage-behandling.

“En helt unik mulighed for at få en fordybende pause… Roberts klangkoncerter går dybt og giver en dejlig indre ro.”
– Eva Høffding, spirituel underviser.

“Det var virkelig en berigende oplevelse. Jeg kom helt ned i min krop, og på én klangmassage-session havde jeg den samme fornemmelse og følelse i kroppen som efter et helt meditationsweekendseminar.”
– Mette Hyldgaard, yoga- og meditationslærer.

“Første gang var jeg lidt skeptisk over for at prøve. Men kort inde i forløbet kunne jeg mærke effekten af de vibrerende skåle der blev påsat mig. Resultatet var helt igennem positivt, og jeg har oplevet en afslappende og rensende effekt. Det tætteste, jeg kan komme en beskrivelse, er at klangene er med til at rette ud og rette op, lidt på samme måde som når man i folkeskolen sætter en magnet under et stykke papir med en masse jernspåner. Jeg vil bestemt anbefale Robert til folk der ønsker en god og givende behandling.
– Peter Ellermann om klangmassage-behandling.

“Jeg vil helt sikkert anbefale klangmassage. Velværen bagefter. Opløftende. Mindre tynget. Muskelafslappende. Sov bedre og i længere interval. Kunne genskabe følelsen i kroppen ved hvile op til ca. 2 uger efter.”
– Anne Zeuthen Jensen om klangmassage.

“Hovsa, jeg kom til at savle, fordi jeg slappede så meget af.”
– Karen, 6 år, om klangmassage.

“Sådan! Jeg kunne mærke hele min krop, og det føltes som om, midt under behandlingen, at jeg kunne rejse mig og gå derfra… det føltes helt fantastisk. Det er ellers kun noget, jeg kan føle, når jeg drømmer. Anden gang jeg prøvede det, var det bare som om jeg fløj derudaf, ud i rummet. Jeg var helt væk. Det var virkelig som om jeg fløj. Dejligt, dejligt, dejligt.”
– 59-årig kvinde med svær sklerose-lammelse i ben, overkrop og arme om klangmassage-behandlingsforløb.

“Da jeg modtog mine behandlinger, var jeg i en meget stressfyldt periode. Efter hver behandling havde jeg en dejlig ro i sindet og var afslappet. Meget behageligt og utrolig afslappende. Det var tydeligt at massagen havde en virkning på mig. Jeg havde en let kvalme efter en behandling, dette forsvandt ret hurtigt efter at have indtaget vand, men dette tager jeg som et tegn på, at der er sat gang i kroppen. Jeg følte mig ikke på noget tidspunkt usikker på noget. Robert har en rolig og interesseret fremtræden, og jeg fik indtryk af, at han virkelig ønskede at hjælpe mig. Med en startsamtale og afsluttende opfølgning følte jeg mig meget fint og godt behandlet.”
– Trine Nørgaard Iversen, Exam. Assurandør, om klangmassage-behandling.

“Det var en meget dejlig og meditativ oplevelse. Jeg mærkede klart en god og afslappende påvirkning på krop og sind.”
– Birthe, coach og underviser, om klangmassage.

“Jeg kan ikke vente til næste gang. Det må godt vare længere tid næste gang. Det er så dejligt.”
– Marie, 10 år, om klangmassage.

“Jeg kan varmt anbefale alle at komme til Roberts syngeskålsmeditationsaftener. Det var en ganske fantastisk aften.”
– Lene Dahl, leder.

“Tak for en meget flot koncert. Du mestrede virkelig dine skåle, så resultatet var en fornøjelse. Der var stor dybde, da du ikke bare slog løs på skålene, men lod os mærke den enkelte skåls efterklang.”
– Karen Christensen.

“Jeg har hørt Roberts skønne klangkoncerter flere gange – jeg kan varmt anbefale ham.”
– koncertdeltager.

Har du lyst til at give respons og feedback på mine behandlinger, er du meget velkommen til at ringe til mig eller sende det til mig på min mail: mail@robertskovmose.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *