Fordybelsesdage – individuel

Parterapi og psykoterapi og kurser ved Robert Skovmose Christensen.

Fordybelsesdag

Livet og hverdagen tager os nogle gange væk fra os selv, så vi forsvinder i stress, rutine og overflade. En ‘Fordybelsesdag’ kan hjælpe dig til afspænding, indre forbindelse og dybere kontakt til egne kvaliteter.

På en ‘Fordybelsesdag’ bliver du guidet ind i meditation, afspænding, indre fordybelse og kropskontakt. Dagen vil være en god og givende blanding af meditationsundervisning, inspirerende oplæg, krops- og energiøvelser og meditationskoncerter.

Igennem dagen indkredser vi for eksempel, hvordan arbejds- og hverdagsliv og det indre, dybere liv kan hænge sammen, og vi undersøger, hvordan meditation kan blive en del af hverdagslivet, og hvad der blokerer os i at opleve større frihed, klarhed og handlekraft. Meditation og en indre fordybelse giver mulighed for en sindsmæssig stilhed, hvor vi kommer fri af begrænsninger og blokeringer og kan træffe bedre beslutninger og livsvalg. På den måde åbner vi os for mere glæde og mindre stress i vores liv.

En ‘Fordybelsesdag’ er for dig, der har et ønske om mere indre ro, fokusering og udvikling samt et større nærvær med dig selv, dine potentialer og dit livsformål. Du kan deltage en enkelt dag eller flere, alt efter dit behov.

Erfaring med meditation er ikke nødvendigt for at deltage. Fordybelsesdagene afholdes cirka hver anden måned.

Datoer: 
Søndag 27. november 2022, kl. 10.00 – 17.00.
Lørdag 7. januar 2023, kl. 10.00 – 17.00.
Lørdag 4. marts 2023, kl. 10.00 – 17.00.
Sted: Horsensgade 15, kld., 8000 Aarhus C.
Pris pr. dag: 1000 kr. / 900 kr. (studerende, arbejdsledige m.m.)
Forplejning: Der vil være lette snacks og te/kaffe i løbet af dagen. Middagsmad medbringes selv (der er gode spisemuligheder og caféer tæt på). 
Tilmelding: Send en mail til: mail@robertskovmose.dk eller ring på tlf. 29 92 33 27.