Kropsterapi

Parterapi og psykoterapi og biodynamisk kranio-sakral terapi ved Robert Skovmose Christensen.

Jeg understøtter gerne individuel psykoterapi med kropsterapi, når det er relevant for klienten at komme mere ned i sin krop og generelt få ro i nervesystemet.

Den kropsterapi, jeg arbejder med, har afsæt i kranio-sakral terapi og andre relevante metoder, der understøtter din krops naturlige evne til selvhelbredelse af ubalancer, blokeringer og spændinger. Disse kan være forårsaget af forskellige fysiske påvirkninger som stød og faldulykker eller vedvarende negativ psykisk påvirkning som f.eks. stress, chok og traumer.

Kropsterapien kan afhjælpe forskellige smertetilstande i kroppen, og behandlingen virker på alle måder beroligende for nervesystemet og stresstilstande.

Alt efter hvad der bedst understøtter din proces og dit forløb, kan der veksles mellem psykoterapeutiske samtaler, kropsterapi og klangmassage.

Selve sessionen – kropsterapi

Kropsterapien varer ca. 1 time. Du ligger på en briks med tøj på. Under sessionen vil du ofte opleve at komme i en afslappende, regenererende dvaletilstand.

Fordi kropsterapi ofte opløser stresstilstande og spændinger, vil man kunne opleve træthed efter en session. Enkelte gange opstår der også en forbigående intensivering af symptomerne. Dette er et tegn på, at kroppen er ved at udrense og slippe symptomet. Andre føler sig vitaliserede og energifyldte lige efter sessionen.


Priser – terapi

Individuel psykoterapi (60-75 min): 500 kr.
Parterapi (75-90 min): 800 kr.
Kropsterapi / klangmassage (60 min): 700 kr.

Aften (efter kl. 17) / weekend: + 100 kr.

RING ELLER SKRIV FOR AT BESTILLE EN SESSION: 
Tlf. 29 92 33 27
E-mail: mail@robertskovmose.dk

Ifht. covid: Vi overholder de anbefalede retningslinjer, og der sprittes af før og efter en session, ligesom der også luftes grundigt ud. Vi sidder med to meters afstand under samtalerne. Der er desuden opstillet håndsprit ved indgangen.


Klientudtalelser

“Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.”
– kvinde i 50’erne efter kropsterapi-behandling.


Meditation og psykoterapi ved psykoterapeut Robert Skovmose Christensen.
Meditation og psykoterapi ved psykoterapeut Robert Skovmose Christensen.