Kropsterapi / Kranio-Sakral Terapi

Parterapi og psykoterapi og biodynamisk kranio-sakral terapi ved Robert Skovmose Christensen.

Jeg understøtter gerne individuel psykoterapi med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (BKST) og kropsterapi, når det er relevant for klienten at komme mere ned i sin krop og generelt få ro i nervesystemet.

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en blid, men dybtgående kropsterapi, hvor lette tryk og berøringer understøtter din krops naturlige evne til selvhelbredelse af ubalancer, blokeringer og spændinger. Disse kan være forårsaget af forskellige fysiske påvirkninger som stød og faldulykker eller vedvarende negativ psykisk påvirkning som f.eks. stress, chok og traumer.

Kropsterapien kan afhjælpe forskellige smertetilstande i kroppen, og behandlingen virker på alle måder beroligende for nervesystemet.

Mange oplever bedring efter en enkelt session, men oftest er der brug for et længere forløb. Alt efter hvad der bedst understøtter din proces og dit forløb, kan der veksles mellem psykoterapeutiske samtaler, Kranio-Sakral Terapi og klangmassage.

Selve sessionen – kropsterapi

Kropsterapien varer ca. 1 time. Du ligger på en briks med tøj på. Under sessionen vil du ofte opleve at komme i en afslappende, regenererende dvaletilstand.

Fordi kropsterapi kan ofte opløser stresstilstande og spændinger, vil man kunne opleve træthed efter en session. Enkelte gange opstår der også en forbigående intensivering af symptomerne. Dette er et tegn på, at kroppen er ved at udrense og slippe symptomet. Andre føler sig vitaliserede og energifyldte lige efter sessionen.

Det anbefales under alle omstændigheder, at du hviler din krop i et døgn efter sessionen og giver den de rette betingelser for at integrere og arbejde videre. Drik også gerne rigeligt med vand for at støtte op omkring kroppens arbejde.


Priser – terapi

Individuel psykoterapi (60-75 min): 400 kr. Fra 1/11: 500 kr.
Parterapi (75-90 min): 650 kr. Fra 1/11: 750 kr.
Kropsterapi / klangmassage (60 min): 700 kr.

Aften (efter kl. 17) / weekend: + 100 kr.

RING ELLER SKRIV FOR AT BESTILLE EN SESSION: 
Tlf. 29 92 33 27
E-mail: mail@robertskovmose.dk

Ifht. covid: Vi overholder de anbefalede retningslinjer, og der sprittes af før og efter en session, ligesom der også luftes grundigt ud. Vi sidder med to meters afstand under samtalerne. Der er desuden opstillet håndsprit ved indgangen.


Klientudtalelser

“Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.”
– kvinde i 50’erne efter Biodynamisk KST-behandling.


Meditation og psykoterapi ved psykoterapeut Robert Skovmose Christensen.
Meditation og psykoterapi ved psykoterapeut Robert Skovmose Christensen.